“Klodian Calamani nuk ishte vetem ne dhome..” Tezja e Mateos ben deklaraten e forte per nje person te dyte

  Tezja e 8-vjeçarit Mateo, në emisionin ‘Me Zemër të Hapur’, kërkoi që të vendoset drejtësi.

  E prekur nga ngjarja e rëndë, ajo kërkoi që e vërteta të zbardhet sa më parë, pasi sipas saj duhet të ketë edhe persona të tjerë të përfshirë në këtë ngjarje të rëndë.

  “Po i lajmë faqet me lot. Po dëgjoj shumë gjëra në media. Kush e pa Meteon që shkoi bleu bukën, kush e dëgjoi Mateon duke i thënë përse ma ngacmon mamin? Nga dolën të gjitha këto. Po pikëllohemi akoma më shumë. Ekspertiza të kryhet, t’u merret edhe fija e flokut”, është shprehur ajo.

  Ka qenë një grua në moshën e mamasë tënde?

  Ju thoni që Çalamani nuk ka qenë i vetëm? Kush është personi që mund ta ketë shtyrë, është brenda familjes së motrës?

  Adriana: Patjetër që brenda do të jetë.

  Adriana: Nuk di të them me detaje se kush është, por duhet të merret ekspertizë dhe ajo të varet  Me kanë informuar që motra mbrëmë ka qenë në polici, por nuk e di për çfarë.  Duhet të dalë e drejta sepse do dëgjoj shumë gjëra në media. Çfarë janë të gjitha këto…Kush ishte prezent, kush i nxori këto fjalë?

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *