Prekëse/ Arditi i telefonon se ka fituar telebingon, por zbulon se qytetari ka ndërruar jetë

  I bie telebingo, por nuk ishte më në këtë botë.

  Pasditen e sotme ka ndodhur diçka vërtet e pazakontë dhe e trishtë në ‘Telebingo Shqiptare’.

  Ndërsa Ardit Gjebrea po telefononte fituesin, në anën tjetër të telefonit dëgjua një grua e cila nuk përkonte me personin që kishte të shkruajtur emrin në biletë.

  Më pas Arditi pyet se ku ndodhet zotëria që kishte të shkruar emrin në biletë

  Ajo i tha se zotëria në fjalë kishte ndërruar jetë këtë mëngjes. Kjo preku Arditin dhe gjithë të tjerët në studio.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *