Koronavirusi prek mjekun e njohur në Tiranë, preken dhe familjarët

  Prej perhapjes së pandemisë në Shqipëri, bluzat e bardha kanë qenë ndër më të ekspozuarit për shkak të kontaktit të drejpërdrejtë që kanë vazhdimisht me të infektuarit.

  Nuk janë të pakëta rastet e mjekëve dhe infermierëve ne Shqiperi që jane infektuar në vendin tonë.

  Burime per Abcnews tregojne se gjatë ditës së djeshme është konstatuar me koronavirus edhe një mjek i njohur në Dispancerisë Qendrore në Tiranë.

  Mësohet se përvec tij është infektuar edhe bashkëshortja e tij.

  Virusi gjithashtu ka hyrë edhe në shtëpinë e vëllait të mjekut, ku janë testuar pozitivë kunata dhe vajza e tij, ndërkohë që ai ka dalë negativ në testin e parë.

  Pozitive me koronavirus ka dalë gjithashtu edhe vajza e vëllait tjetër të mjekut të Dispancerisë.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *