Kryetari i bashkise heq flamurin e BE: Evropa nuk na perfaqeson me (Video)

  Kryetari i Bashkise ne qytezen e Cadoneghe, Marco Schiesaro ka hequr flamurin e BE nga institucioni i tij.

  Një Evropë që nuk i ndihmon njerëzit e saj në kohë nevoje nuk është Evropa që kanë ëndërruar gjyshërit tanë.

  Eshtë mungese respektit për ata, luftërat dhe sakrificat e tyre për të parandaluar Evropën të bëhet oborri privat i Gjermanisë, që sot ky flamur nuk mund të valevitet nga ballkoni i Bashkisë sonë.

  Ne nuk jemi kundër Evropës, por një Evropë tjetër, e cila me guxim përfaqëson popujt dhe njerezit e saj, dhe jo interesat e klasës politike gjermane dhe grupeve të mëdha bankare. VIDEO

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *