Ky është Geraldi që torturonte të dashurën. Fjalët e saj përlotin cdo grua

Dhuna nuk ndalet ndaj femrës Shqiptare. Ky është Gleard Gusholli i cili mori peng 28 vjecaren dhe e dhunoi në formën më të rënd.

28 vjecarja ishte e lindur në Gjermani nga prindërit shqiptar dhe ata jetonin në Gjermani por nga dhuna që ai ushtronte ndaj 28 vjecare prinderit e saj e kishin përzën nga Gjermania.

Pasi ata janë njohur bashk prinderit e 28 vjecares e kanë ndihmuar atë që të jetonin bashk si cift.

Ajo ka thënë se me rrihte me gruashta e me shkopinjë dhe ma tregonte thikën qe do të therë. Kam dashur të hidhem nga kati i pestë i banesës. Ai donte te hakmerrej pasi kishim 3 muaj të ndarë.

Me fuste katër gishtat ne fyt dhe me torturonte ne kushtet me te cnjerzore u shpreh 28-vjecarja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *