Ky eshte kosovari me emrin me te cuditshem ne te gjithe Kosoven

Ky eshte kosovari me emrin me te cuditshem ne Kosove. Quhet Buburrec Kelmendi.

I moshuari ka treguar se eshte thirrur me kete emer qe i vogel dhe me pas i ka mbetur pasi ai kur ka lindur prinderi e kane emertuar me emer Ali ne nder te babait te tij pasi kishte nderruar jete dy muaj para se ai te lindte.

Por emri Buburrec i ka ngel pasi xhaxhai i tij e thirri me kete emer dhe me pas kur eshte regjistruar ne komune e kane shkruar Buburrec.

Dhe keshtu i ka mbetur emri dhe ne shkolle dhe ne pune dhe ne patente.

Xhaxhai nuk donte emrin Ali pasi kur e therrisnin me kete emer ai qante pasi i kujtohej i vellai dhe kjo e beri qe te gjithe mos e thirrnin me kete emer. Shiko.news

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *