Pas lindjes se veshtire i’a dolën për mrekulli, nena i vendon femijes kete emer te bukur

Lorena Novaku dhe foshnja e saj, i’a dolën për mrekulli, në sajë të profesionalizmit dhe punës në ekip të mjekëve në Maternitetin “Koço Gliozheni”.
34-vjeçarja me diagnozë placenta previa akreta, një patologji e rëndë për shtatzaninë, sot është shëndosh e mirë bashkë me Mia Iris, fëmijën e saj të tretë, pas një ndërhyrje jetëshpëtuese të shkallës së lartë të vështirësisë.
🤝🙏🏼 Urime ekipit me obstetër-gjinekolog Dr. Astrit Bimbashi, Dr. Vezir Tena, Dr. Florian Llabani, mjek urolog Dr. Xhemal Keshi, Dr. Elona Belaj, Dr. Alma Hysi, Infermieret Ediola Meçe, Elona Llupo.

I urojme shendet dhe dite te bukura prane familjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *