Ky eshte sekreti qe lulet tuaja te mos thahen asnjehere sidomos tani ne stinen e veres, ja si behet

Ne stinen e veres temperaturat e larta i vuajne e dhe bimet apo lulet nese nuk u kushtohet rendesia e duhur

Ja disa keshilla si te kujdesemi me mire

Kujdesuni per gjethet. Lulet ne ambjentet e brendshme te shtepise here pas here duhet te sperkaten me uje por vetem ne gjethe jo ne lule.

Pastroni lulet e vyshkura. Vazot e lueve dhe bimet duhen pastruar nga pjesezat e vyshkura pasi duke hequr lulet e vyshkura nxitet celja e luleve te reja.

Mos e teproni me lageshtine. Nga ideja se eshte vape, kujdes mos e teproni me ujitjen sepse rrenjet e bimeve mund te kalben.

Nese rrenjet jane nga poshte vazos ato mund te marrin uje mjaftueshem nga pjata e vazos jo nga siper.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *