Lajm i hidhur ne PD. Humb jeten aktivistia e njohur

Nje lajm tejet i hidhur, Irena Shehu nuk jeton me!
Nje personalitet i vertete moral dhe dijesh.
Pa asnje kompromis ne sherbim te te drejtes, vlerave, demokracise.
Pedagoge, qe ka edukuar e shkolluar qindra te rinj.
Aktiviste, antare e kryesise se PD te Gjirokastres.
Ngushellinet me te sinqerta familjes se saj, miqve, kolegeve.
Te gjithe Gjirokastres, qe sot humbi nje qytetare te vecante te saj, nje vlere te vertete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *