Lajmet e mira nuk paskan të sosur, epidemiologu jep një tjetër të dhënë të rendesishme për COVID-19

    Një tjetër lajm mjaft i mirë vjen kete radhe nga mjeku epidemiolog Ilir Alimehmeti. Ai thotë se është i shkëlqyer vendimi i qeverisë për hapjen e shkollave. Alimehmeti e komenton kete lajm se sipas raportit të ECDC, fëmijët nuk janë te rr.ezik i shtuar ndërsa shkollat nuk janë ambiente që shtojnë transmetimin komunitare.

    Lajmet e mira nuk paskan te sosur sot! Kuptohet me kujdes dhe duke shfrytezuar kete muaj per permiresime te metejshme por….SHKOLLAT PO HAPEN! Raporti i ECDC (European Center for Disease Control) i dates 6 gusht 2020 e thote qarte:

    Femijet nuk jane ne risk te shtuar dhe shkollat nuk jane ambjent qe shton transmetimin komunitar. Forca miq! Dielli lind gjithmone!, shkruan ai.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *