Lajmi fundit/Gruaja e moshuar vret tetë ushtarë rusë me embeslire të helmuar

Histori si ne filma e moshuar ukrainase dyshohet se i mori jeten tetë ushtarë rusë të uritur duke u ofruar ëmbëlsira të helmuara.

Ngjarja u tha nga një zyrtar i Ministrisë së Brendshme të Ukrainës, i cili bëri publike një përgjim mes një ushtari rus dhe partneres së tij

Ushtria ruse është në një situatë të komplikuar nga pikëpamja e furnizimeve, siç dëshmojnë shumë ngjarje të ngjashme me këtë

Ushtarët e uritur pranojnë ushqim edhe nga popullata vendase. Megjithatë, në këtë rast tetë prej tyre janë helmuar nga plaka./shqipari.net/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *