Vladimir Putin “i kërkon stafit të Kremlinit të kryejë stërvitje per sulm bërthamor “

Vladimir Putin “i kërkon stafit të Kremlinit të kryejë stërvitje per sulm bërthamor

Vladimir Putin thuhet se është një i vetmuar ‘depresiv’ dhe ‘shpesh e derdh zemërimin e tij mbi ata që janë afër tij’, kishte pohuar një burimet inteligjente.

Vladimir Putin ka tronditur zyrtarët e Kremlinit duke urdhëruar një stërvitje evakuimi të luftës bërthamore në mes të tensionit ka pohuar një burim inteligjent.

Ai pohoi gjithashtu se numri i ushtareve rus qe kane humbur jeten në luftën në Ukrainë ishte më i lartë se vlerësimet e Kievit me mbi 17,000 ushtar në 23 ditë luftimesh.

Ata thonë: “Ai nuk ka biseda të gjata me pothuajse askënd, dhe kontakte të kufizuara edhe me fëmijët e tij – jo vetëm vajzat e tij [të rritura] por edhe fëmijët e tij [të pazbuluar] me [gjimnasten fituese të medaljes olimpike, 38] Alina Kabaeva”.

Burimi nga vjen lajmi është një kanal Telegram që supozohet se është i lidhur me një ish-inteligjencë të Kremlinit, i cili pretendon se ka lidhje të ngushta me ata në rrethin e Putinit.

Ndërsa fillimisht u hodh poshtë si jo e besueshme, njoftimet e fundit që i atribuohen inteligjencës perëndimore i kanë bërë jehonë pohimeve të saj mbi çështjet e supozuara shëndetësore të Putinit.

Në një postim të fundit, kanali General SVR tha se figurat e larta politike “u paralajmëruan në emër të presidentit se, ndoshta në të ardhmen e afërt, ata do të marrin pjesë në praktikimin e evakuimit në rast të një lufte bërthamore.Nese humbjet do jete te medha ai mund te bej ndonje hap te baguar pasi ai nuk e pranon dot humbjen.

“Të gjithë ata që u kontaktuan me këtë paralajmërim ishin të befasuar dhe të shqetësuar për këtë iniciativë të Presidentit.

“Gjendja e përgjithshme mendore e Vladimir Putin kohët e fundit ka shkaktuar alarm tek njerëzit në rrethin e brendshëm të presidentit ndaj ai mund te bej cdo gje.”

Burimi i lajmit mirror.co.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *