News

Lëkundje tërmeti në kete qytet te Shqiperise

Lëkundje tërmeti në kete qytet te Shqiperise

Lëkundje të lehta tërmeti janë ndjerë para pak minutash (ora 16:16 ) në qytetin e Lushnjes dhe në zonat përreth.

Sipas deshmitareve, termeti eshte ndjere ne qytete te ndryshme te SHqiperise, si TIrane, Durres, Fier etj

Sipas aplikacionit te EMSC, epiqendra ishte ne Lushnje me magnitude 4 te shkalles rihter