Monday, May 23, 2022
HomeLëvizja e lirë, Shqipëria heq vizat me shtetin e madh, tashme mund...
Array

Lëvizja e lirë, Shqipëria heq vizat me shtetin e madh, tashme mund te shkoni vetem me pasaportePara disa kohesh janë hequr vizat me shtetasit kinezë dhe ata rusë, kjo për të favorizuar turizmin me qytetarët e këtyre vendeve.

Ndersa se fundmi shqiptarët do të kenë mundësi të ikin pa qenë nevoja që të pajisen me viza edhe në një tjetër shtet te rendesishem.

Me vendimin e Këshillit të Ministrave janë hequr vizat me shtetin e Arabisë Saudite. Vendimi u firmos nga zv/kryeministri Erion Braçe në mungesë të Edi Ramës, i cili ndodhet për një vizitë në SHBA.

“Miratimin e memorandumit të bashkëpunimit, ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe qeverisë së Mbretërisë së Arabisë Saudite, për heqjen reciproke të vizave për qëndrim afatshkurtër për mbajtësit e pasaportave diplomatike të shërbimit dhe private për shtetasit e të dyja vendeve, sipas tekstit që i bashkëlidhet këtij vendimi.”

” Ky vendim hyn në fuqi pas botimit në “Fletoren zyrtare”, shkruhet në vendim.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments