‘Ju lutem shpëtoni engjëllin tim!’ Nena kerkon ndihme per djalin 16-vjeçar

  Mamaja e Anxhelos, Luljeta Lico ne videon me poshte, mes lotësh dhe me zërin që i dridhet kërkon ndihmë për të mundësuar kurimin e djalit jashtë shtetit. Lutjet e saj shkojnë për këdo që ka mundësi për ta ndihmuar.

  Familjarët i bëjnë thirrje shtetit që t’i ndihmojë me kurimin e tij në Itali, pasi vetë nuk kanë mundësi për shkak të gjendjes së vështirë ekonomike.

  Anxhelo ka nevojë për këdo nga ne, në mënyrë që t’i kthehet jetës së mëparshme, ku të lërë krevatin e spitalit dhe të shkojë në shkollë bashkë me shokët e tij.

  Kushdo që është i interesuar të ndihmojë Anxhelon të kontaktojë në numrin e telefonit të familjes së tij 0697236913.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *