Lindi nen rrenojat e termetit ne Siri. Shikoni sa eshte rritur Afra pas 6 muajsh

Afra u gjet nen rrenoja ne ndertesat e shembura nga termeti qe ra ne Siri gjashte muaj me pare.

Ajo u gjete me kordonin e lidhur me nenen e saj por nena kishte nderruar jete.

Afra u gjet nga trupat e shpetimit dhe ajo eshte ne gjendje te mire shendetsore dhe jeton me xhaxhain e saj. Ajo eshte nje histori frymezimi per te gjithe. Shiko.news

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *