“Lopa bën qumësht, vezë, perime”- Einxhel Shkira bëhet gazi i botës. Vajzat shpërthejnë në të qeshura

  Arjola Demiri ka rrëfyer një situatë komike që i ka ndodhur kur ka qenë 10 vjeç. Por një një moment Einxhël Shkira u ngatërrua dhe u bë ajo “komikja e historisë” kur tha se “lopa bën qumësht, vezë…”. Kjo ka shkaktuar të qeshura pafund tek vajzat.

  “Unë lindur rritur në pallat, morëm një lopë se lopa kishte qumësht, mami bënte djathin”-, tha Arjola.

  “Qumësht, vezë”- ndërhyn Einxhel Shkira.

  Vajzat qeshin dhe Einxhel “sqaron” deklaratën e saj dhe thotë: Do më lësh ti të …se e kisha për Beniadën se prisja të mos e ashtu.

  ‘Lopa bënte edhe perime dhe sallatë’- vazhdon Einxhel me humor.

  Ndërkohë Arjola vijoi rrëfimin dhe tregoi historinë se një natë lopa ishte futur në varreza dhe ajo kishte kuptuar në fund që i ati i saj kishte pasur frikë të kërkonte lopën mes varreve, ndërkohë që vetë Arjola kishte arritur ta gjente lopën së bashku me viçin.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *