Mbyten diten e sotme babai me dy djemt 19 dhe 14 vjec bashke me kushuririn e tyre ne Gramsh

Nje lajm i hidhur vjen nga Gramshi ku mesohet se ka humbur jeten kater persona.

Ngjarja ka ndodhur ne Liqenin e Hidrocentralit të Banjës ku mesohet se babai me dy femijet dhe nje kushuri jane mbytur duke u lare.

Babai ishte i moshes 49 vjec dhe femijet 19 dhe 14 vjec dhe kushuriri i tyre ishte 20 vjec.

Ngjarja ndodhi diten e sotme pasi ata jane futur per tu lare ne Liqenin e Hidrocentralit të Banjës transmeton shiko.news.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *