Me mjekër dhe i dobësuar, Ermal Meten nuk keni per ta njohur

    Dy vite më parë Këngëtari shqiptar, por me famë të madhe në Itali , Ermal Meta, triumfoi në Sanremo me këngën “Non mi avete fatto niente” dhe në Eurovision arriti në Top 5.

    Ditën e sotme ai ka postuar një foto të re në Instagram mirëpo gati nuk e njohëm.

    Këngëtari është tjetërsuar nga ndryshimi që ka bërë në pamje duke lënë mjekrën të rritet.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *