Shqiptarët e lavdëruan, por ja si u komentua nga italianët Alketa në Sanremo

  AJo u ngjit në Sanremo si shqiptarja e parë në skenat e këtyre përmasave.

  Shqiptarët ndryshe nga çbënë në Festivail e RTSH këtë herë e komplemtuan dhe u ndjenë shumë krenarë me moderatoren, përjashtojmë këtu konfliktet personale.

  Por me shumë mundësi të gjithë jeni kurioz për komentet e italianëve për alketën?

  Në faqen zyrtare të Sanremo ku është publikuar dhe video e Alketës, italianët nuk kan kursyer aspak komplemtet dhe fjalët e mira.

  “Bukuroshe”, “Thjesht fantastike”, “Mbretëresha e festivalit”, ishin disa nga komentet në Instagram.

  Duket se Alketa i ka bërë për vete të gjithë, duke folur plot energji dhe me një italishte të pastër.

  Një provë e kaluar me sukses nga moderatorja, që duket se ka arritur të perfeksionohet aq shumë, sa edhe skena e madhe e Sanremos nuk mundi ta ndalojë shkëlqimin e saj.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *