Monday, May 23, 2022
HomeMe të brendshme të kuqe, i shtrirë.. Dalin pamjet nga momenti i...
Array

Me të brendshme të kuqe, i shtrirë.. Dalin pamjet nga momenti i kapjes së ‘Zogut të Tiranës’Hermes Nikaj, i njohur ndryshe si “Zogu i Tiranës” u shoqërua në polici me bujë të madhe në media.

“Zogu” ndodhej një hotel në autostradën Tiranë-Durrës, ndërsa në momentin arrdhjes së policisë, ishte në dhomë bashkë me një burrë.

Sot u publikuan pamje të tjera nga momenti i arestimit të “Zogut të Tiranës”.

Hermes Nikaj i ka mohuar akuzat e ngritura për të dhe në dëshminë e tij para hetuesve ka deklaruar se marrëdhëniet kryheshin me dëshirë.

“Agjë nuk e bënim për lekë e bënim me dëshirë. Nuk kam shfrytëzuar njeri , duke qenë se jam i njohur kisha shumë kontakte. Gjithcka ka ndodhur me dëshirën e vajzave. ka thënë ai në Polici duke e pranuar në një farë mënyre pjesëmarrjen e tij.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments