Merita Halili flet për herë të parë për sëmundjen e pashërueshme qe ka

Merita Halili nje nga kengetaret mete mira te muzikes popullore është shumë e rezervuar për jetën e saj private, ndonse për herë të parë ka folur për një sëmundje që ka.

Ajo ka thene se “Është nje sëmundje autoimune që quhet Lupus, nuk ka qenë e përhapur në Shqipëri 2-3 veta mund ta kenë pasur, ka të bëjë me imunitetin. E kam minore, në lëkurë por e mbaj në kontroll dhe duhet të kujdesem mos rri shumë në diell”.

Ndonse ajo s’ka folur më parë duket se ka vendosur që tani më të tregojë hapur për diçka që e shqetëson.

Ne i urojme sherim te shpejte dhe dite te bukura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *