“Merr “OK”/ Rama bën ndryshimin, ndodh për herë të parë në Shqipëri..

Kryeministri Edi Rama do t’i hapë rrugë legalizimit të kan abisit mjekësor në vendin tonë.
Në pyetjen gjatë procesit të Këshillimit Kombëtar, 61% e qytetarëve shqiptarë janë shprehur pro legalizimit. Kreu i qeverisë publikoi sot rezultatet dhe u shpreh se ajo që kanë kërkuar qytetarët do të realizohet.

“Do të legalizojmë kana bisin dhe do hapim një front të ri pune dhe rritje ekonomike, përveç rritjes së aspektit teknologjik. Çfarë qytetarët kanë thënë do të realizohet. Shumë shpejt brenda pak ditësh do të shihni anëtarët e kabinetit që do të dalin me angazhime konkrete”, tha Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *