Merr taksi te shkojë shpejt në maternitet. Nëna lind ne taksi

Një nënë lindi në pjesën e pasme të një taksie që po e çonte në spital. Nenes i plasen ujrat ne shtepi dhe mori nje taksi me shkuar ne spital.

Pasi gruaja shtatzen u fut ne taksi filloi te lind brenda ne taksi pasi nuk kishte rruge tjeter

Pasi arriti ne spital mamia filloi ta ndihmoj qe te kujdesej per femijen dhe nenen qe sapo lindi.

Fatmiresisht nena dhe foshnja jane ne gjendje te mire dhe nuk paten probleme. Pas disa oresh nena u kthye ne shpepi bashke me fonjen. Shiko.news

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *