Mihrije Braha tregon te verteten se si mori flak shtepia e saj

Mihrije Braha i digjet shtepia disa dite me pare por fatmiresisht nuk ka te lenduar vetem deme materiale.

Mihrija tregon te verteten se si ka ndodhur ngjarja pasi ne shtepi ate dite ishte djali i saj me nusen.

Gabimi ishte i Mihrijes pasi ajo ka ven nje zgjatues dhe ajo eshte nxehur dhe ka krijuar shkendijat e para te zjarrit.

Por fatmiresishte nuk ka lendime ne njerez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *