Mjeku amerikan: Nese keni pasur këto shenja, e keni kaluar koronavirusin pa e kuptuar

  Të gjithë duam të mësojme nëse e kemi kaluar apo jo Covid-19, madje shumë prej nesh dyshojmë se e kemi kaluar për shkak të një gripi apo simptome që kemi pasur gjatë këtyre muajëve.

  Një doktori i sëmundjeve infektive në Universitetin e Utah, Adam Spivak, është shprehur se kushdo që ka qenë i sëmurë në muajin shkurt mund të ketë qenë më Covid-19 dhe jo me grip.

  Dhe disa nga shenjat që tregojnë se e keni kaluar janë: Keni pasur ethe dhe kollë dhe lodhje. Keni humbur nuhatjen dhe shijen e ushqimit: 66% e atyre që janë bartës me koronavirus, kanë këtë simptomë. E gjithë familja u sëmurë njëkohësit, pavarësisht se dikush më shumë dhe dikush më pak.

  Keni pasur shenja në lëkurë që iu shkaktonin kruajtje. Por nëse dëshironi ta vërtetoni nëse e keni kaluar apo jo këtë sëmundje, e zbulon vetëm testi serologjik.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *