Mjeku i njohur del me thirrjen urgjente, ja çfare duhet të bëni patjetër sot që jeni të izoluar

  Mjeku i njohur Tritan Kalo ka dale me nje tjeter thirrje te forte te gjithe qytetaret ne keto kohe lufte.

  Ai apelon te qendroni ne shtepi, me durim, kujdes, higjiene maksimale, ushqim te shendetshem, te ajrosni ambientin, dhe te mendoni pozitivisht se gjithcka do te kaloje.

  Postimi i mjekut Kalo

  QËNDRONI në SHTËPI….BETEJA ndaj Covid-19 bëhet në disa fusha e drejtime….INFORMIMI dhe VETNDËRGJEGJËSIMI mbeten dy nga fushat kryesore te fitores në këtë luftë….

  KUJDESUNI maksimalisht për t’u vetëizoluar, për të respektuar masat e DISTANCIMIT SOCIAL, për të respektuar HIGJENËN vetjake dhe atë kolektive, për të jetuar në MJEDISE që ajrosen herë pas here, për t’u USHQYER në mënyrën më të shëndetëshme të mundëshme,

  për të MENDUAR pozitivisht që gjithshka do të kalojë, sikundër kanë kaluar edhe shumë e shumë epidemi të tjera, për të mos e ulur për asnjë çast RESPEKTIN e DASHURINË për njëri-jatrin,

  për t’u INFORMUAR nga burime te besueshme profesionale e zyrtare, dhe jo të bëheni pre e informimeve bajate e keqadashëse, për të patur BESIMIN e duhur në AFTËSITË dhe PROFESIONALIZMIN e personelit mjeksor në përgjithsi, dhe atë të Sëmundjeve Infektive në veçanti,

  e mbi të gjitha, për të ruajtur në çdo çast e rrethanë MIRËNJOHJEN për MANTELBARDHËT….BASHKË DO TIA DALIM MBANË!!!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *