Bumi vjen në javën e 3 ose të 4, ja sa mund të jetë sot numri i të prekurve në Shqipëri

    I ftuar mbremjen e sotme në emisionin Open ishtë doktor Pëllumb Pipero. Ai tha se mund të kemi më shumë raste të infektuarish sesa numri zyrtar i nxjerrë.

    Nga eksperienca e mëparshme e marrë nga Kina dhe Itali, për çdo rast ka 1-2 të infektuar të tjerë të fshehur. Janë 51 të infektuar por në total mund ta kenë virusin 500 persona. Po ashtu mësua nga eksperienca me Kinën dhe Italinë bumi është nga fundi i javës së 3 apo të 4.  Duhet theksuar se shumë mund të jenë të infektuar por nuk manifestojnë sëmundje.

    Prandaj duhet që shqiptarët të dëgjojnë këshillat tona dhe këtë situatë ta marrin seriozisht- tha Pipero. Aktualisht kemi 23 të shtruar në spital dhe 2 të tjerë po presin rezultatet e analizave.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *