Mjeku u ben thirrje shqiptareve.Mos pini raki me kafe ne mengjes

Mjeku Adrian Fandi ka nje mesazh per te gjithe shqiptaret.

Ne keto dite te nxehta qe po kalojme ai ka thene se:“Ju që udhëtoni në Shqipëri, filloni të pini ujë që në mëngjes, jo të filloni të pini kafen dhe rakinë. Evitoni pijet alkoolike dhe pijet energjike.

Pijet energjike kur është vapë janë të dëmshme, sepse rritin të rrahurat e zemrës, por jo tensionin e gjakut. Duhet volum për të mbushur trupin me ujë jo energji”.

Perdorni sa me shume uji ne keto dite te nxehta dhe rrini larg rakise dhe pijeve alkoolike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *