Avioni ben ulje emergjente te Rome pasi bresheri dhe stuhia e demton rend

Ne Shqiperi temperaturat kane qene te larta ndersa ne Itali dhe ne disa vende te tjera te Ballkanit moti ka qene me shi dhe bresher.

Nje ulje emergjente ka ndodhur diten e sotme ku nje avion ka ber ulje te detyruar ne aeroportin e Romes pasi avioni eshte demtuar nga bresheri.

Avioni pesoi shume demtime si ne turbin ne pjesen e motorrit dhe ne zona te ndryshme te avionit.

Bresheri ishte i madhe dhe beri deme te medha. Fatmiresisht avioni u ul dhe nuk pati probleme apo demtime ne njerez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *