Mjeku vinte ne gjumë pacientet dhe me pas kryente mardhenie me to

SHBA- Nje ngjarje vjen nga New Yorku ku mesohet se si nje mjek eshte shpallur fajtor pasi ai i drogonte dhe me pas kryente mardhenie me pacientet e tij.

Mjeku 33 vjecar eshte arrestuar dhe ne telefonin e tij jane gjetur video me pacientet qe ai kuronte duke kryer akte te turpshme.

Ai i vinte ne gjume pacientet dhe me pas i perdhunonte ato. Jane mbi 50 femra qe ai ka kryer mardhenie nga mosha 19 deri ne 47 vjec.

Mjeku pritet te dal ne gjykate dhe te marre demin te rende per kete veper te rende qe ai ka bere me pacientet transmeton shiko.news

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *