Momenti i rrallë kur foshnja nxirret nga rrënojat e avionit

  Një fëmijë është nxjerrë nga rrënojat e një aeroplani që u rrzua në Kazakistan.

  Avioni i pasagjerëve transportonte 100 vetë dhe në mesin e të atyre qe humbën jetën janë një gazetar i lartë hetues dhe një ish-ministër i Brendshëm.

  Ndërsa punëtorët e shpëtimit po tërhiqnin të mbijetuarit nga mbeturinat metalike, një foshnjë e vogël u gjet e gjallë mes rrë nojave dhe u dërgua shpejt për tu shpetuar përmes dëborës.

  Gjendja e foshnjës nuk dihet por punëtori i shpëtimit vrapoi drejt një ambulance për të marrë ndihmë ur gjente mjekësore.

  Mësohet se te mbijetuarit e përplasjes u lutën për ndihmë në mediat sociale nga rrë noja e avionit, ndërsa prisnin deri në 20 minuta për ndihmë.

  Pasagjerët telefonuan shërbimet e urgj encës dhe postuan video në internet pasi fluturimi i Bek Air Z2100 zbriti pasi u largua nga Almaty, qyteti më i madh i Kazakistanit këtë mëngjes.

  Sipas agjencisë së aviacionit civil të Kazakistanit, avioni ‘humbi lartësinë gjatë ngritjes dhe shpër theu ne një gardh betoni’, para se të go diste ndërtesën.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *