Monika Lubonja s’i mban dot lotët/ Vajza vjen nga Gjermania për ta takuar…

    Monika Lubonja është surprizuar mbrëmjen e sotme nga e bija, Tea. Aktorja shpërtheu në lot pasi e bija ishte kthyer nga Gjermania vetëm për të.

    “O Monika mallëngjimi! Nuk jemi për mallëngjime sot. Më kishte marrë shumë malli një herë. E di shumë mirë çfarë të shqetëson, por mos harro se kjo është një lojë. Trajtoje si të tillë. Nuk është luftë. Chill, kënaqu. Jepi një shans njerëzve të të njohin përsëri për atë që ti je. Ti ke shumë dashuri, përpiqu të shprehësh atë që ndjen por edhe t’i dëgjosh banorët. Jepu një shans njerëzve të të njohin. Ti je super cool. Të gjithë njerëzit e dashur e dinë shumë mirë se si ti je dhe kjo është gjithçka ka rëndësi. Ne jemi aty për ty”, i tha ajo.

    Surpriza përloti jo vetëm Monikën, por dhe të gjithë banorët e tjerë.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *