‘Na turpërove’, Ronela ka një përgjigje për të gjithë shqiptaret

Shumë e kanë pëlqyer performancën e Ronelës në Eurovision e të tjerë e kanë cilësuar si jo të denjë dhe madje disa e quajtën dhe ‘turp’. Këtyre kritikave, këngëtarja ka vendosur t’ju përgjigjet me suksesin që po korr jashtë Eurovisionit.

‘Na turpërove’, Ronela ka një përgjigje për

Ajo ka ironizuar ata që e kanë gjykuar për tekstin e këngës dhe performancën duke postuar një foto që tregon suksesin e “Sekret” në vende të ndryshme.

‘Na turpërove’, Ronela ka një përgjigje për

“Nuk është gjë kënga”, i ka shkruajtur Dj Eri Dee, ndërsa artistja i është përgjigjur: “Na turpërove”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *