Ndahet nga jeta aktorja dhe shkrimtarja e talentuar me moshen 29 vjecare

Ndahet nga jeta në moshën 29-vjeçare Phoebe Frances Broën, aktorja dhe shkrimtarja e talentuar.

Broën luajti dhe shkroi në The Glad Game, një shfaqje me një grua në të cilën ajo donte të demonstronte se “edhe pas marrjes së lajmeve qe mori per semudnjen ka ende qeshje dhe gëzim për të pasur”.

Agjencia e saj, Curtis Broën, tha se ata kishin humbur “një nga yjet tanë më të ndritshëm”.

Tre vjet më parë, Broën ishte diagnostikuar me një tumor të pashërueshëm në zonën e trurit të saj që kontrollon të folurin, gjuhën dhe kujtesën.

Broën ishte një nga 13 shkrimtarët e përzgjedhur për programin Inspire të këtij viti në teatrin Hampstead, në të cilin një grup shkrimtarësh kompozojnë një shfaqje të plotë të mentoruar nga dramaturgu Roy Ëilliams.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *