Ndërron jetë diten e sotme mjeku i njohur

Sot nga jeta u nda dr. Shaban Rexhepi i cili per me shume se 30 vite ishte doktor i gjinekologjise ne spitalin Regjional te Gjilanit.

Me prejardhje nga fshati Llashticë komuna e Gjilanit, dr. Shaban Rexhepi studimet e mjeksise i perfundoni ne universitetin e Shkupit ku me pastaj vazhdoi specializimin ne universitetin e Zagrebit.

Humanizmi dhe profesionalizmi i tije njihet nga i tere regjioni i Gjilanit pasiqe doktor Shabani kreu mbi 30mij lindje qe nga paralufta e deri ne pensionimin e tije. Doktor Shabani do te mbetet ne historine e spitalit te Gjilanit por edhe te gjithe Kosoves, si nje nder profesionistet me te te mire te kesaj fushe, per shkak te kontributit te tije te jashtezakonshem per ofrimin sa me te dejne te sherbimeve mjeksore gjinekologjike.

Dr. Shabani i’a dorzoi shpirtin krijuesit te tije po veprat humane qe ai beri, do te jetojne pergjithmone ne kujtimet tona. Te pikelluar Familja Rexhepi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *