Ndeshja Shqipëri Francë, masa të rrepta sigurie

  Në prag të ndeshjes Shqipëri Francë, e gjithë vëmendja do të përqendrohet teë stafiumi Air Albania ku do të luhet ndeshja

  Policia e shtetit ka blinduar stadiumin duke marre nje sere masash siguria ku do te grumbullohen 800 forca policie.

  Rruge dhe zona prane stadiumit do të mbeten të bllokuar per te siguruar rendin dhe sigurine publike duke lejuar vetem mjetet e autorizuar nga federata.

  Hyrja e tifozëve do të nisë 2 ore perpara ndeshjes për të mos krijuar rrëmujë dhe duke mos lejuar sende te forta si dhe duke u kontrolluar fizikisht të githë

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *