Ne Shqiperi 400 euro rroge ndersa ne Gjermani 5 fish me shume. Ja cfare kerkoje nga jeta e re

Te gjithe shqiptaret po shkojne drejt Gjermanis por nje numer i madh i infermiereve po largohen nga vendi yne per nje jete me te mire.

Ardis Halilaj është njëri prej tyre ku shpreson te bej nje jete me te mire ne Gjermani.

Ai tha se: “Rroga mesatare e infermierëve në Shqipëri ishte 400 euro, ndërsa në Gjermani paga është mbi 2 mijë euro”

Halilaj deklaroi se me të ardhurat në Shqipëri, e kishte shumë të vështirë që të ndërtonte të ardhmen e tij.

“Arsyeja kryesore që unë vendosa për t’u larguar ishte dëshira për të arritur diçka më shumë dhe fakti që e shikova shumë mirë që me gjendjen ekonomike që unë mund të kisha duke punuar si infermier në Shqipëri, e kisha shumë të vështirë të ndërtoja të ardhmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *