Nëna heroinë humb jetën pasi fëmija 10 vjec bie ne lumë dhe hidhet për ta shpetuar

SHBA-Nena me kater femijet ishte me pushime dhe ishte duke ecur buz ujvares kur papritur femija 10 vjec bie ne lume dhe e merr rrjedha e ujvares.

Rryma ishte e shpejte dhe e mori femijen perpara.

“Nëna u hodh në lumë për të ndihmuar fëmijën e saj dhe menjëherë filloi të kishte probleme.

Vëllai 18-vjeçar i djalit hyri për të ndihmuar nënën dhe vëllanë e tij, por nenen e moren rrjedhat dhe nuk mund ta kapte dot.

Ndersa pak me lart ishte dhe babai por nuk e pa skenen qe ndodhi dhe ai u hodh ne lume per te shpetuar bashkeshorten por ajo u zhduk ne rrjedhat e forta te lumit. Me pas ai u bashkua me femijet dhe fatkeqesisht humbi bashkeshorten nga nje gabim shume i vogel.

Nena heroine humbi jeten per te shpetuar djalin e saj 10 vjec dhe trupi i saj u gjet disa kilometra me poshte e mbytur. Transmeton shiko.news

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *