Cifti italian vjen per pushime ne Ksamil. Cuditen si e gjejne detin ne mengjes.

Cifti nga Italia vjen te kalojë disa ditë pushimet në Ksamil në “Maldivet Shqiptare” por kur janë futur të lahen në det ata kanë parë që në det kishte luge plastike, cigare, gota plastike dhe kjo e ka habitur ciftin italian.

Si ka mundesi qe nje det kaq u bukur sa ai i Ksamilit te kete mbetje plastike pastertia duhet te jete primare kur ben pushime ne det. Nuk besoj se Itali, Greqi apo plazhe te tjera ne europe te kete mbetje plastike si tek ne.


Shiko.news

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *