Nëna lind 3 fëmijë në maternitetin “Mbretëresha Geraldinë”. Shikoni sa emra të bukur i vendosi fëmijëve

Nje lajm i bukur vjen nga materniteti “Mbretëresha Geraldinë” ku një nene ka lindur 3 femije. Kjo eshte nje mrekulli per familjen dhe nje sfide pe to.

Por ministria Manastirliu tregon se ato kane perfituar shumen per 1.2 milion leke mbeshtetje nga qeveria.

Ja se si shprehet Manastirliu:🫶Gëzim i papërshkrueshëm për familjen Gega për ardhjen në jetë të shëndosh e mirë të trinjakëve Noel, Samuel dhe Amelia 😍 në Maternitetin “Mbretëresha Geraldinë”, bashkë me bonusin e bebes 120 mijë lekë të reja për secilin prej të porsalindurve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *