Pas debatit të ashpër me Kiarën dhe Luizit. Efit i ndodh e papritura jashtë shtëpisë së BBV

Efit i ka ndodhur dicka e keqe në profilin e saj të Instagramit.

Njerëzit që manaxhojne profilin e saj kane treguar se profili i Efit eshte sulmuar dhe se “ka pasur tentativa për t’i blerë ndjekës fake’.

Cdo gje ka ndodhur pasi ajo ka pasur debate me Kiaren dhe se pas bisedave me te ajo ka mbetur e zhgenjyer.

Lajmerimi eshte bere pas dites se marte ku ajo nuk e ka pritur sjelljen e Kiares ndaj saj. Tashme profili i Efit do të rri privat deri sa te gjihet një zgjidhje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *