Nena me 12 femije tregon lodhjen 25-vite që nuk fle një natë resht

Italiania me pashaport Shqiptare Zonja Franceska eshte nje nene me 12 femije dhe ka ardhur ne vendin tone si nje misionare.

Ajo nuk e kishte menduar kurre qe do te ishte nje nene me kaq shume femije dhe ka treguar se per 25 viteve të fundit nuk e ka bërë njëherë gjumin e plotë.

Ajo eshte shprehur se:“Asnjë prej tyre nuk nuk ka fjetur natën, unë kam 25-vite që nuk fle një natë resht. Çohesha 5-6 herë gjatë natës, pothuajse çdo një orë. Unë prandaj jam e bindur që Zoti ekziston, unë nuk e di s’i jam gjallë. Çdo natë jam e zgjuar gjatë natës. Jam e sigurt 100% që Zoti më ka dhënë fuqi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *