Stuhi bresher dhe rrufe humbin jeten 3 persona nga moti i keq

Ne vendin tone temperaturat kane shkuar 40 deri 42 grade ndersa ne disa zona ne Itali dhe te Serbis moti me stuhi dhe bresher ka bere deme te medha. Ne Itali moti me shi dhe bresher ka demtuar te mbjellat shtepite dhe makinat.

Nder sa Serbi moti i keq ka vrar tre persona.Një burrë u godit nga rryma elektrike, gjatë një stuhie në Baccka Palanka, teksa një djalë 12-vjeçar vdiq në Novi Sad. Po ashtu një grua vdiq nga flakët e zjarrit në Kovacica, i cili shpërtheu pasi rrufeja goditi një pemë.

Bresheri i madh ka demtuar te mjellat dhe demtuar shtepi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *