Një nga figurat më të rëndësishme të PS, a e gjeni dot se cila është kjo nuse?!

Arta Daden nuk e kishim parë ndonjehërë jashtë kornizave të politikanes, por në një intervistë të fundit për emisionin ‘Rudina’,, ajo ka treguar ca detaje për jetën e saj që nuk i dinim. Ndër to dje sakrificat për të veshur fustanin e bardhë.

Arta ka treguar se me bashkëshortin nuk ka këmbyer unaza dhe se e ka pasur shumë të vështirë të gjente fustan të bardhë.

“Ishin ndaluar për ato që kishin në familje anëtarë partie dhe nuk duhej të vishnin fustan të bardhë, konsiderohej si shfaqje e huaj. Nuk kemi këmbyer as unaza dhe vendosëm të vishesha. Në fakt, nuk gjenim as fustan të bardhë. Është gjetur te një italiane që kishte filluar t’i sillte nga Italia. Në darkë kam veshur fustan që e kisha qepur vetë se që 12 vjeç i qepja vetë rrobat e mia. Kanë qenë disa stofe të hollë kinezë që e qepa vetë për ta mbajtur.

U martova pa marrë diplomën se duhej të bëja 1 vit stazh, më pas të merrja diplomën. Djalin e kam lindur pas 1-2 vitesh, nuk doja që kur të mbroja diplomën të isha shtatzënë. Albi tani është 45 vjeç. Nipin e kam 25 vjeç”, tregoi Dade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *