Nuk do ta besoni se sa shume ka ndryshuar Elsa Lilla kengetarja me zerin brilant

Kengetarja qe rrembeu fitoret ne festivalet Shqiptare me zerin e saj brilant dhe te fuqishem.

Por ajo eshte largur nga muzika sepse i eshte kushtuar familjes se saj.Kujdeset per vajzen e saj.

Por ajo tashme ka ndryshuar sepse vitet bejne te sajen dhe ajo eshte ftuar te kendoje me Ana Lushi, Elsa Lila, Irida Dragoti, Hersi e Flavja Matmuja, Andi Zeka, Kozeta Prifti ishin emrat e artistëve shqiptarë, që së bashku me artistë të tjerë italianë, të muzikës lirike e të muzikës së lehtë, nu bashkuan ë një koncert bamirësie, një javë më parë.

Koncerti u organizua në Itali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *