News

“Oh zemër, zemër”, del video ku Abaz Dogu i këndonte fëmijëve në shkollë

“Oh zemër, zemër”, del video ku Abaz Dogu i këndonte fëmijëve në shkollë

Sot portali ‘Joq’ ka publikuar një video ku roja i shkolles, Abaz Dogu shihet teksa këndon para fëmijëve në një aktivitet festiv në shkollën ku ishte roje më parë.

65-vjeçari ka marrë mikrofonin në dorë dhe shfaqet duke u kënduar nxënësve të shkollës 9-vjeçare këngën “Zemër” të Dhurata Dorës.