Pacienti vret mjekun 65 vjecar ne zyren e tij.

Një mjek kardiolog u vra nga një pacient në zyrën e tij në Favara, në zonën e Agrigento.

Mjeku Gaetano Alaimo ishte 65 vjeç, i njohur dhe i respektuar në qytetin e provincës Agrigento dhe në Siçili. Ai ishte nje mjek shume i mire dhe i ndihmonte te gjithe.

Autori i vrasjes është 47-vjeçari nga Favara, Adriano Vetro.

Ai u ndalua menjëherë nga karabinierët por nuk dihet pse ai ka qelluar mjekun. Ne shtepin e 47 vjecarit u gjeten dhe arme te tjera.

Pacienti vret mjekun 65 vjecar ne zyren e tij diten e sotme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *