Pas dorëheqjes, Basha ben levizjen e papritur.. (Video)

Pasi komunikoi vendimin e dorëheqjes dhe u përball për disa minuta me strukturat më të larta të PD-së, Lulzim Basha u largua nga selia e PD me mbështetës dhe kryetarë degësh që i kanë qëndruar besnikë pas humbjes së thellë të 6 marsit në zgjedhje.

Preferoi që rrugën nga selia blu te restoranti ku do të darkojë me ta përshkojë në këmbë. Ra në sy se pothuajse gjatë gjithë kohës komunionte në telefon.

Ora News mëson se disa kryetarë degësh kanë përsëritur qëndrimin e tyre kundër dhe në këtë mbledhje që Basha të dorëhiqet, duke u shprehur se ndihen të tradhëtuar.

Vetë Lulzim Basha ku u pyet nga media ndërsa largohej nëse do të rikandidojë për të marrë drejtimin e partisë zgjodhi të mos përgjigjet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *