Pëllumb Pipero e kthen me fund, me pas e perplas gotën në mes të shtëpisë (VIDEO)

    Mjeku Pëllumb Pipero është ndër mjekët që gjatë periudhës së pandemisë së Covid-19, është kthyer në “burim informacioni” për qytetarët, me këshilla për të qëndruar të shëndetshëm.

    Së fundmi, mjeku ka zgjedhur të largohet pakëz nga stresi dhe mbingarkesa e ditës në spitalin Infektiv dhe ka mbledhur miqtë në shtëpinë e tij. Pasi ngre dolli për ta, Pipero e kthen me fund verën dhe gotën e hedh në mes të shtëpisë.

    Ndiqni videon:

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *